Tandarts Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een betaalbare tandarts in Capelle aan den IJssel? Tandartsenpraktijk Alexander biedt diverse diensten aan tegen scherpe tarieven. Het doel van onze praktijk is om professionele mondgezondheid te verzorgen waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van onze klanten.

BIG-geregistreerde tandartsen

Wij zorgen ervoor dat we specifiek werken met BIG-geregistreerde tandartsen. Het voordeel van een tandarts die BIG-geregistreerd is, is dat deze verwerkt is in een speciale databank waarin alleen geregistreerde zorgverleners voorkomen. Daarnaast werken wij alleen met gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers zijn grotendeels jonge mensen die graag bezig zijn met het vak en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van tandheelkunde. Een ander belangrijk aspect van onze werkzaamheden is dat wij gebruikmaken van de meest recente technologieën.

Tandarts Capelle zorgt voor pijnloze behandelingen

Veel mensen zijn bang om naar de tandarts te gaan, wij hebben daarvoor een speciale aanpak. Onze tandartsen beschikken over de nodige ervaring waardoor mensen met angst op de juiste manier worden behandeld. Een behandeling zonder pijn is het resultaat. Je krijgt bij Tandartsenpraktijk Alexander een vaste arts toegewezen.

Diverse diensten bij Tandartsenpraktijk Alexander in Capelle

Je kunt bij ons terecht voor een reeks aan behandelingen. Als gewaardeerde tandartsenpraktijk in Capelle aan den IJssel kunnen wij je van dienst zijn als het gaat om zowel tandheelkundige- als mondhygiënische behandelingen. Op het gebied van tandheelkunde kun je gebruikmaken van cosmetische tandheelkunde, de halfjaarlijkse controle, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, extractie, protheses, implantaten, kronen en bruggen.

Als je op zoek bent naar een professionele en betaalbare tandarts in Capelle aan den IJssel ben je bij ons ook aan het juiste en dan met name voor behandelingen op het gebied van gingivitis en parodontitis. Indien je hierover of over onze andere behandelingen meer informatie wilt hebben, verschaffen wij dat uiteraard graag.

Op zoek naar een tandarts Capelle aan den IJssel waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan met daarbij schappelijke prijzen? Tandartsenpraktijk Alexander staat graag voor je klaar!