Tandarts

BIG nr: 99922411502

Fouad heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2017 is hij afgestudeerd als tandarts en is sinds kort werkzaam bij ons. Met zijn jonge diploma is Fouad goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën  binnen de tandheelkunde. Zijn passie binnen het vak ligt vooral bij zenuwbehandelingen.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Hij werkt graag met kinderen en kinderen vinden hem ook geweldig. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas!

Jamshed heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2010 is hij afgestudeerd als tandarts en is werkzaam geweest in diverse praktijken. Jamshed kent u misschien van de vlogs op YouTube. Hij staat bekend om zijn passie voor het vak en zijn talent voor het behandelen van angstpatiënten. Inmiddels heeft hij al honderden angstpatiënten afgeholpen van hun tandartsangst. Daarnaast heeft Jamshed een voorliefde voor esthetische behandelingen. Hij zorgt er niet alleen voor dat u weer een gezond gebit heeft, maar ook een mooi gebit zodat u weer stralend kunt lachen!