Coronavirus: ook nu gewoon naar de tandarts!

Onze praktijk voldoet uiteraard aan alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

 

Afspraken maken

Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt.

Hygiëne
Hygiëne heeft altijd al onze hoogste prioriteit. Ons team volgt strenge hygiëneregels. We maken nu met een verhoogde frequentie alle contactpunten, zoals tafels, stoelen, deurkrukken en pinapparaten schoon. Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren bij de receptie met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimten en de overige ruimten in de praktijk proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de het RIVM wordt geadviseerd. Wij hebben daarom minder stoelen geplaatst.

 

Nog wat extra aanwijzingen wanneer u de praktijk bezoekt:

  • Mondkapje is in onze wachtkamer verplicht!
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  • Op de trap maken we gebruik van eenrichtingsverkeer, dit houdt in dat opgaand verkeer voor gaat.
  • Bij voorkeur vragen wij u thuis uw tanden te poetsen.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Door deze maatregelen te nemen vertrouwen we erop u ook in deze tijd goede tandheelkundige zorg te bieden.

Comments are closed.