Tandarts Alexander/Capelle

Op zoek naar een tandarts waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan met daarbij schappelijke prijzen? Tandartsenpraktijk Alexander staat graag voor je klaar!

Tandartsenpraktijk Alexander biedt diverse diensten aan tegen scherpe tarieven. Het doel van onze praktijk is om professionele mondzorg te bieden waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van onze patiënten.

 

BIG-geregistreerde tandartsen

Wij zorgen ervoor dat we specifiek werken met BIG-geregistreerde tandartsen. Het voordeel van een tandarts die BIG-geregistreerd is, is dat deze verwerkt is in een speciale databank waarin alleen geregistreerde zorgverleners voorkomen. Daarnaast werken wij alleen met gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers zijn grotendeels jonge mensen die graag bezig zijn met het vak en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van tandheelkunde. Een ander belangrijk aspect van onze werkzaamheden is dat wij gebruikmaken van de meest recente technologieën.

Tandarts en pijnloze behandelingen

Veel mensen zijn bang om naar de tandarts te gaan, wij hebben daarvoor een speciale aanpak. Onze tandartsen beschikken over de nodige ervaring waardoor mensen met angst op de juiste manier worden behandeld. Een behandeling zonder pijn is het resultaat. Je krijgt bij Tandartsenpraktijk Alexander een vaste arts toegewezen die u vertrouwt en waarbij u zich prettig voelt.

Diverse diensten bij Tandartsenpraktijk Alexander

U kunt bij ons terecht voor een reeks aan behandelingen. Als gewaardeerde tandartsenpraktijk kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om zowel tandheelkundige- als mondhygiënische behandelingen. Op het gebied van tandheelkunde kunt u gebruikmaken van cosmetische tandheelkunde, de halfjaarlijkse controle, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, extractie, protheses, implantaten, kronen en bruggen.

Indien u op zoek bent naar een professionele en betaalbare tandarts, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wilt u meer informatie wilt hebben? Stel gerust uw vragen aan ons.

Comments are closed.