Cosmetische tandheelkunde

Composiet Facings: Esthetische Perfectionering op Maat

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we het belang van een harmonieuze glimlach. Composiet facings bieden een prachtige oplossing voor patiënten die hun glimlach snel en effectief willen verbeteren. Dit op maat gemaakte, tandkleurige materiaal kan worden gebruikt om een scala aan cosmetische zorgen aan te pakken, zoals verkleuringen, kleine scheurtjes en chips, of om de vorm en grootte van een tand te veranderen voor een meer uniforme uitstraling.

Onze deskundige tandartsen passen de vorm, kleur en grootte van de composiet facings nauwgezet aan om een natuurlijke look te creëren die past bij uw uitstraling en wensen. Het proces is minimaal invasief en behoudt het grootste deel van uw bestaande tandstructuur, wat bijdraagt aan de gezondheid en sterkte van uw tanden op lange termijn.

De behandeling begint met een persoonlijk consult waar we uw verwachtingen bespreken en een behandelplan opstellen. Vervolgens wordt het tandoppervlak licht opgeruwd om de hechting van het composietmateriaal te bevorderen. Het composiet wordt laag voor laag aangebracht, uitgehard met een speciale lamp en vervolgens gevormd en gepolijst tot de perfecte afwerking. Het resultaat is een verbeterde glimlach die er natuurlijk uitziet en aanvoelt, vaak voltooid in slechts één bezoek.

Wij zetten ons in voor uw comfort en tevredenheid, en onze patiëntgerichte aanpak garandeert dat uw ervaring met composiet facings zo aangenaam en stressvrij mogelijk is. Met de juiste zorg kunnen uw nieuwe facings vele jaren meegaan, en wij voorzien u graag van alle advies en ondersteuning die u nodig heeft om uw prachtige, vernieuwde glimlach te onderhouden.

Patiënten Tanden vóór en na het bleken van tanden

Porseleinen Facings

Porseleinen facings vertegenwoordigen de topklasse in esthetische tandheelkunde. Ze zijn duurzaam, hebben een levensechte glans en bieden een ongeëvenaarde natuurlijke uitstraling. Onze tandartsen werken samen met gespecialiseerde laboratoria om facings te creëren die uw specifieke wensen weerspiegelen en die naadloos integreren met uw eigen tanden. Dit is een meer betrokken proces dan composiet facings, maar het resultaat is een langdurige, prachtige glimlach.

Comments are closed.