Familie Tandarts bij Tandartsenpraktijk Alexander

Familie Tandarts bij Tandartsenpraktijk Alexander

Welkom bij Tandartsenpraktijk Alexander, uw vertrouwde familie tandarts gevestigd in het hart van gezondheidscentrum Alexander in Rotterdam, strategisch gelegen nabij Capelle aan den IJssel. Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige diensten voor het hele gezin, van jong tot oud. Onze praktijk, gelegen aan de Hoofdweg 328 op de eerste etage, is uw partner in mondgezondheid. Samen met collega zorgverleners bestrijken wij meerdere disciplines van de zorg, zodat we u en uw familie compleet kunnen ondersteunen in een omgeving die zowel vertrouwd als gemakkelijk bereikbaar is vanuit Capelle aan den IJssel en omgeving.

Onze Missie

Bij Tandartsenpraktijk Alexander staat uw glimlach centraal. Wij streven ernaar om elke patiënt te voorzien van de hoogste kwaliteit zorg, aangepast aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Preventie, open communicatie en het uitgaan van de wensen van de patiënt vormen de kern van onze dienstverlening. Ons doel is om niet alleen uw mondgezondheid te verbeteren, maar ook om u een reden te geven om breder te glimlachen.

Onze Diensten

Algemene Tandheelkunde

Van reguliere controles en gebitsreinigingen tot vullingen en extracties, onze algemene tandheelkundige diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de basisbehoeften van uw mondgezondheid. Onze vakkundige tandartsen zorgen ervoor dat u en uw gezinsleden de beste zorg ontvangen, met aandacht voor comfort en welzijn.

Mondhygiëne

Een gezonde mond begint met goede mondhygiëne. Onze gespecialiseerde mondhygiënisten werken nauw samen met u om tandvleesaandoeningen en cariës te voorkomen. Door middel van professionele reinigingen en educatie dragen wij bij aan een gezonde basis voor uw hele familie.

Cosmetische Tandheelkunde

Of het nu gaat om tanden bleken, veneers of het corrigeren van uw glimlach, onze cosmetische tandheelkundige opties bieden iets voor iedereen die zijn glimlach wil verbeteren. Maak een afspraak om te ontdekken hoe wij uw glimlach kunnen transformeren.

Kronen en Brugwerk

Voor diegenen die herstelwerk nodig hebben, bieden onze kronen en brugwerk diensten uitkomst. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om te zorgen dat uw nieuwe kroon of brug er natuurlijk uitziet en perfect past.

Ons Team

Ons team bestaat uit twee vaste tandartsen en een groep toegewijde mondhygiënisten en assistenten. Samen zorgen wij ervoor dat u en uw familieleden de best mogelijke zorg ontvangen. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij de patiënt altijd centraal staat.

Plan Vandaag Nog Uw Bezoek

Wacht niet langer met het zorgen voor uw mondgezondheid en die van uw familie. Neem contact op met Tandartsenpraktijk Alexander voor een afspraak. U vindt ons in Gezondheidscentrum Alexander, Hoofdweg 328 (1ste etage), 3067 GK Rotterdam. Perfect gelegen voor patiënten uit zowel Alexander als Capelle aan den IJssel, we kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een gezonde, stralende glimlach voor het hele gezin.

 

Comments are closed.