Prothese

Tandprotheticus

Prothese

Wanneer u al uw tanden of een deel van uw tanden kwijt bent, dan kunt ervoor kiezen om een prothese te nemen. In overleg met de tandarts kan worden gekeken naar wat voor soort prothese geschikt is voor u.

Voor het maken van een prothese dient er eerst een afdruk te worden genomen van uw boven- en onderkaak, dit wordt door de tandprotheticus bij ons in de praktijk gedaan. De prothese wordt vervolgens door een tandtechnicus gemaakt.

Sinds kort werkt Tandartsenpraktijk Alexander samen met een tandtechnicus die bij ons in de praktijk komt werken op een aantal middagen. Dit betekent dat u niet naar een externe locatie hoeft voor een prothese!

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen

Implantoloog of Kaakchirurg

Implantaten

Indien u een of meerdere tanden mist, kunt u ook kiezen voor een implantaat. Een implantaat is een niet- uitneembare tand of kies dat met een titanium schroefje op de plaats van de wortel wordt gezet van de verloren tand of kies. Het plaatsen van een implantaat wordt gedaan door een implantoloog of een kaakchirurg.

Tandartsenpraktijk Alexander werkt alleen samen met zeer ervaren en deskundige implantologen. Wij verwijzen onze patiënten alleen naar specialisten waar wij goede ervaringen mee hebben en goede resultaten van terug zien. Deze behandelingen zijn nog niet uit te voeren bij ons in de praktijk en zult u daarom verwezen worden naar een externe locatie.

Comments are closed.