Mondhygiënist

Said is een geregistreerd mondhygiënist met een passie voor zijn beroep. Afgestudeerd in 2020, maar ruim daarvoor al werkzaam in de tandheelkunde. Zodoende heeft hij inzicht vanuit verschillende oogpunten voor u als patiënt. Nauwkeurig in zijn handelen en duidelijk in communicatie beschrijven Said het best, eigenschappen waarmee hij u goed van dienst kan zijn!

Mahdi is in 2021 afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht en heeft hierbij ook zijn TMS-certificaat behaald. Tijdens zijn studie heeft Mahdi veel ervaring opgedaan bij ons en is Mahdi het visitekaartje geworden van de praktijk. Hieruit is de affiniteit ontstaan in het behandelen van tandvleesaandoeningen. Een goede mondgezondheid is erg belangrijk voor de kwaliteit van leven. Hier wil Mahdi graag zijn mouwen voor opstropen en een optimale bijdrage aan leveren.

Zahra is een mondhygiënist met veel werkervaring en houdt van uitdagingen. Zahra werkt secuur maar met een zachte hand, ze straalt rust uit waardoor je eventuele zorgen snel verdwijnen wanneer je de kamer binnen loopt.