The Team

Farukh is de praktijkmanager. Farukh probeert ervoor te zorgen dat alles op de praktijk goed geregeld is voor onze collega’s en patiënten. Zijn taak is onder andere het onderzoeken en invoeren van beleid ter verbetering van de kwaliteit en de zorg van de praktijk.

Mahdi is in 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en was daarvoor al een tijdje werkzaam bij ons. Gedurende zijn opleiding heeft hij als preventie assistent gewerkt, waardoor hij al de nodige ervaring heeft opgedaan. Door Mahdi zijn vrolijke uitstraling en spontane babbel voel jij je al snel op je gemak.

Sephora werkt bij ons sinds 2022. Zij heeft vijf jaar ervaring  met assisteren aan de stoel. In 2020 is Sephora afgestudeerd aan het Zadkine college. Sephora is een rustige, representatieve en harde werker. Zij is een assistente die altijd voor iedereen klaar staat.

Jetske is sinds eind 2021 werkzaam bij ons als balie assistente. Daarvoor heeft zij als tandartsassistente in andere praktijken gewerkt en ervaring opgedaan. Jetske is begripvol en geduldig, zij is het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas! Daarnaast neemt hij de tijd voor zijn patiënten en houdt rekening met specifieke wensen om zo een goede en passende behandeling te kunnen geven.

Zahra is een mondhygiënist met veel werkervaring en houdt van uitdagingen. Zahra werkt secuur maar met een zachte hand, ze straalt rust uit waardoor je eventuele zorgen snel verdwijnen wanneer je de kamer binnen loopt.

Shanna werkt als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Met de vele ervaring die zij voorheen al heeft opgedaan in andere praktijken, is zij sinds de opening in 2016 al werkzaam bij ons. Shanna is een vrolijke, hardwerkende en spontane meid dat graag een praatje met u maakt.