The Team

BIG nr: 99922411502

Fouad heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2017 is hij afgestudeerd als tandarts en is sinds kort werkzaam bij ons. Met zijn jonge diploma is Fouad goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën  binnen de tandheelkunde. Zijn passie binnen het vak ligt vooral bij zenuwbehandelingen.

Hasti werkt als preventie assistente bij ons in de praktijk. Met meer dan tien jaar ervaring helpt zij u uw gebit schoon, gezond en mooi te houden. Hasti is een hardwerkende en een nauwkeurige behandelaar waarbij u zich op uw gemak voelt. Daarnaast geeft zij ook poets- en onderhoud instructie aan zowel kinderen als volwassenen voor een optimale verzorging van het gebit.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Hij werkt graag met kinderen en kinderen vinden hem ook geweldig. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas!

Jamshed heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2010 is hij afgestudeerd als tandarts en is werkzaam geweest in diverse praktijken. Jamshed kent u misschien van de vlogs op YouTube. Hij staat bekend om zijn passie voor het vak en zijn talent voor het behandelen van angstpatiënten. Inmiddels heeft hij al honderden angstpatiënten afgeholpen van hun tandartsangst. Daarnaast heeft Jamshed een voorliefde voor esthetische behandelingen. Hij zorgt er niet alleen voor dat u weer een gezond gebit heeft, maar ook een mooi gebit zodat u weer stralend kunt lachen!

Ronald werkt bij ons in de praktijk als mondhygiënist op de donderdag en vrijdag. Nadat hij in 2016 was afgestudeerd aan de Hogeschool  van Utrecht, heeft hij veel ervaring opgedaan door werkzaam te zijn in verschillende praktijken als mondhygiënist. Ronald doet zijn werk met professionaliteit en nauwkeurigheid. Hij helpt u met het verbeteren en/of het onderhouden van een gezond gebit en tandvlees.

Shanna werkt als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Met de vele ervaring die zij voorheen al heeft opgedaan in andere praktijken, is zij sinds de opening in 2016 al werkzaam bij ons. Shanna is een vrolijke, hardwerkende en spontane meid dat graag een praatje met u maakt.