The Team

Buse is een gediplomeerde assistente die multi inzetbaar is.
Na haar studie is ze gevraagd om les te geven bij de opleiding en zodoende geeft ze ook part time les aan studenten.
U zult haar met name aantreffen in de behandelkamer, maar ook aan de balie.

Said is een geregistreerd mondhygiënist met een passie voor zijn beroep. Afgestudeerd in 2020, maar ruim daarvoor al werkzaam in de tandheelkunde. Zodoende heeft hij inzicht vanuit verschillende oogpunten voor u als patiënt. Nauwkeurig in zijn handelen en duidelijk in communicatie beschrijven Said het best, eigenschappen waarmee hij u goed van dienst kan zijn!

Farukh is de praktijkmanager. Farukh probeert ervoor te zorgen dat alles op de praktijk goed geregeld is voor onze collega’s en patiënten. Zijn taak is onder andere het onderzoeken en invoeren van beleid ter verbetering van de kwaliteit en de zorg van de praktijk.

Mahdi is in 2021 afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht en heeft hierbij ook zijn TMS-certificaat behaald. Tijdens zijn studie heeft Mahdi veel ervaring opgedaan bij ons en is Mahdi het visitekaartje geworden van de praktijk. Hieruit is de affiniteit ontstaan in het behandelen van tandvleesaandoeningen. Een goede mondgezondheid is erg belangrijk voor de kwaliteit van leven. Hier wil Mahdi graag zijn mouwen voor opstropen en een optimale bijdrage aan leveren.

Sephora werkt bij ons sinds 2022. Zij heeft vijf jaar ervaring  met assisteren aan de stoel. In 2020 is Sephora afgestudeerd aan het Zadkine college. Sephora is een rustige, representatieve en harde werker. Zij is een assistente die altijd voor iedereen klaar staat.

Manon is een baliemedewerkster met inmiddels meedere jaren ervaring in de tandartspraktijk. Ze is een toegankelijke eerste aanspreekpunt voor u en staat altijd klaar voor uw vragen.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas! Daarnaast neemt hij de tijd voor zijn patiënten en houdt rekening met specifieke wensen om zo een goede en passende behandeling te kunnen geven.

Zahra is een mondhygiënist met veel werkervaring en houdt van uitdagingen. Zahra werkt secuur maar met een zachte hand, ze straalt rust uit waardoor je eventuele zorgen snel verdwijnen wanneer je de kamer binnen loopt.

Hares heeft inmiddels geruime jaren ervaring als tandarts. Hij is algemeen tandarts en u kunt bij hem terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Transparant en duidelijk in communicatie, gepaard met geduld en precisie in zijn werk maken hem een prettige behandelaar.

Shanna werkt als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Met de vele ervaring die zij voorheen al heeft opgedaan in andere praktijken, is zij sinds de opening in 2016 al werkzaam bij ons. Shanna is een vrolijke, hardwerkende en spontane meid dat graag een praatje met u maakt.