The Team

Buse is een gediplomeerde assistente die multi inzetbaar is.
Na haar studie is ze gevraagd om les te geven bij de opleiding en zodoende geeft ze ook part time les aan studenten.
U zult haar met name aantreffen in de behandelkamer, maar ook aan de balie.

Said is een geregistreerd mondhygiënist met een passie voor zijn beroep. Afgestudeerd in 2020, maar ruim daarvoor al werkzaam in de tandheelkunde. Zodoende heeft hij inzicht vanuit verschillende oogpunten voor u als patiënt. Nauwkeurig in zijn handelen en duidelijk in communicatie beschrijven Said het best, eigenschappen waarmee hij u goed van dienst kan zijn!

Farukh is de praktijkmanager. Farukh probeert ervoor te zorgen dat alles op de praktijk goed geregeld is voor onze collega’s en patiënten. Zijn taak is onder andere het onderzoeken en invoeren van beleid ter verbetering van de kwaliteit en de zorg van de praktijk.

Mahdi is in 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en was daarvoor al een tijdje werkzaam bij ons. Gedurende zijn opleiding heeft hij als preventie assistent gewerkt, waardoor hij al de nodige ervaring heeft opgedaan. Door Mahdi zijn vrolijke uitstraling en spontane babbel voel jij je al snel op je gemak.

Sephora werkt bij ons sinds 2022. Zij heeft vijf jaar ervaring  met assisteren aan de stoel. In 2020 is Sephora afgestudeerd aan het Zadkine college. Sephora is een rustige, representatieve en harde werker. Zij is een assistente die altijd voor iedereen klaar staat.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas! Daarnaast neemt hij de tijd voor zijn patiënten en houdt rekening met specifieke wensen om zo een goede en passende behandeling te kunnen geven.

Zahra is een mondhygiënist met veel werkervaring en houdt van uitdagingen. Zahra werkt secuur maar met een zachte hand, ze straalt rust uit waardoor je eventuele zorgen snel verdwijnen wanneer je de kamer binnen loopt.

Hares is een nauwkeurige tandarts met hart voor het vak.
Hij neemt tijd voor zijn behandelingen en de uitleg eromheen waardoor u altijd goed geïnformeerd bent. Hij blijft regelmatig cursussen volgen waardoor zijn kennis en kunde up to date blijven, zo weet u dat u geholpen wordt volgens de meest recente inzichten.

Shanna werkt als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Met de vele ervaring die zij voorheen al heeft opgedaan in andere praktijken, is zij sinds de opening in 2016 al werkzaam bij ons. Shanna is een vrolijke, hardwerkende en spontane meid dat graag een praatje met u maakt.