The Team

Ikram is in 2019 afgestudeerd als tandartsassistente en is sindsdien werkzaam bij ons in de praktijk. Ikram is een jonge dame dat haar werk met plezier doet en dat is terug te zien in haar handelen. Ikram is zowel bij de balie- als bij de tandarts in de behandelkamer te vinden.

Tandartsassistente
Seher kunt u in onze praktijk zowel bij de balie- als bij de tandarts in de behandelkamer vinden. Seher is voor velen al een bekend gezicht binnen onze praktijk aangezien ze er tijdens haar studie lang stage heeft gelopen. Sinds 2019 is zij officieel afgestudeerd als tandartsassistente en blijft ze haar plek behouden binnen ons team.

BIG nr: 99922411502

Fouad heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2017 is hij afgestudeerd als tandarts en is sinds kort werkzaam bij ons. Met zijn jonge diploma is Fouad goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën  binnen de tandheelkunde. Zijn passie binnen het vak ligt vooral bij zenuwbehandelingen.

Qais heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2014 is hij afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam bij verschillende praktijken. Qais is een geduldige, rustgevende en nauwkeurige tandarts. Hij werkt graag met kinderen en kinderen vinden hem ook geweldig. Zijn liefde binnen het vak ligt vooral bij de wortelkanaalbehandelingen, hierbij komen zijn genoemde eigenschappen goed van pas!

Jamshed heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA in Amsterdam. In 2010 is hij afgestudeerd als tandarts en is werkzaam geweest in diverse praktijken. Jamshed kent u misschien van de vlogs op YouTube. Hij staat bekend om zijn passie voor het vak en zijn talent voor het behandelen van angstpatiënten. Inmiddels heeft hij al honderden angstpatiënten afgeholpen van hun tandartsangst. Daarnaast heeft Jamshed een voorliefde voor esthetische behandelingen. Hij zorgt er niet alleen voor dat u weer een gezond gebit heeft, maar ook een mooi gebit zodat u weer stralend kunt lachen!

Ronald werkt bij ons in de praktijk als mondhygiënist op de donderdag en vrijdag. Nadat hij in 2016 was afgestudeerd aan de Hogeschool  van Utrecht, heeft hij veel ervaring opgedaan door werkzaam te zijn in verschillende praktijken als mondhygiënist. Ronald doet zijn werk met professionaliteit en nauwkeurigheid. Hij helpt u met het verbeteren en/of het onderhouden van een gezond gebit en tandvlees.

Shanna werkt als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Met de vele ervaring die zij voorheen al heeft opgedaan in andere praktijken, is zij sinds de opening in 2016 al werkzaam bij ons. Shanna is een vrolijke, hardwerkende en spontane meid dat graag een praatje met u maakt.